Socomin palvelut ja hankkeet -Prezi esitys
Tatu II Tarvittavaa tukea sote-alan yrityksille -hankkeessa aktivoidaan pieniä sotealanyrityksiä kehittämään liiketoimintaansa

Hankkeessa innostetaan ja autetaan sotehy-yrityk­siä kehittämään liiketoimintaansa tuottamal­la ajankohtaista tietoa koulutuksista, kehit­tämishankkeista ja yrityksille tarjolla olevista tukimuodoista sekä tuetaan valmistelemaan alueellisia yritysyhteistyömalleja ja monitoimijaisuutta. Hankkeen keskeinen tehtävä on myös vahvistaa julkisen sektorin ja muiden yhteistyötahojen kanssa käytävää vuoropuhelua toimivien sotepalveluiden turvaamiseksi. Merkittäviä kumppaneita ovat maakunnissa toimivat koulutusorganisaatiot ja kehitysyhtiöt sekä maakuntien sotepalveluita järjestävät tahot. 

Hankkeeseen voi ilmoittautua mukaan Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa toimivat sote- ja hyvinvointialalla toimivat mikro- ja pk-yritykset. Hanke soveltuu erinomaisesti pienille yrityksille, jotka olisivat kiinnostuneita kehittämään palveluitaan yhteistyössä vaikkapa yritysryhmähankkeiden muodossa. Jos sinulla on idea hautumassa ja mietit, miten voisit viedä sitä eteenpäin tai koet tarvitsevasi asiantuntija-apua yrityksesi sotepalveluiden kehittämisessä – nyt on juuri oikea aika ottaa yhteyttä. 

Helena Puolakka, projektipäällikkö 
Kaakkois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Socom Oy
+358 44 7485 305
helena.puolakka@socom.fi

Webcast -palvelut Socomilta

Webcasteja voidaan käyttää monenlaisiin tarkoituksiin ja lähetyksillä sekä tallenteilla tavoittaa tehokkaasti aiheesta kiinnostuneet kohderyhmät ajasta ja paikasta riippumatta. Tuotanto tehdään tehokkaasti yhdellä kameralla jakaen samalla Powerpoint-esityskalvot puhujan vieressä erillisessä ikkunassa.

Lähetysilme voidaan personoida asiakkaan mukaiseksi. Suorassa lähetyksessä etäkatsojille voidaan antaa mahdollisuus interaktiivisuuteen lähettämällä kysymyksiä tai kommentteja webbisivun tai sähköpostin välityksellä.

Webcast lähetys toteutetaan Youtuben kautta, joten lähetystä voi seurata kaikilla Youtubea tukevilla päätelaitteilla. Lähetyksen tallenne voidaan antaa katsottavaksi niille, jotka eivät päässeet mukaan suoraan lähetykseen. Mahdollinen jälkieditointi sovitaan erikseen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Kai Kortelainen, ICT-asiantuntija
puh. 044 748 5304
kai.kortelainen@socom.fi

TAPAHTUMIA
Tatu II Tarvittavaa tukea sote-alan yrityksille

Etelä-Karjala:

2.4 klo 14-16 henkilökohtaisen budjetin palveluseteliyrittäjien ja Eksoten palveluohjaajien keskustelutilaisuus. Ilmoittautuminen helena.puolakka@socom.fi  Ruori, auditorio 2, Valto Käkelän katu 3, Lappeenranta

21.4 klo 15-18 Soteuttamo, aiheena palvelumuotoilu ja oppilaitos yhteistyö, LAB ammattikorkeakoulu, Hotran Sali, 1. krs, Yliopistonkatu 36, Lappeenranta, ilmoittautuminen 14.4 mennessä https://link.webropolsurveys.com/S/F8D704322AA1D975

Kymenlaakso:

16.4 klo 15-18  keskustelutilaisuus Kymenlaakson kotiin palveluita tuottaville sotehy-yrittäjille ja järjestöille. Paikalla KymSoten asiantuntijat ja kehitysyhtiö Kinno. Kouvolan kaupungintalo, valtuustosali. Ilmoittautuminen helena.puolakka@socom.fi

23.4 klo 14-17 klo Soteuttamo, aiheena palvelumuotoilu ja oppilaitosyhteistyö, Kouvolan seudun ammattiopisto KSAO, Utinkatu 85, Kouvola, ilmoittautuminen 16.4 mennessä mennessä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/CE5FD243A5DD9B94

Taidetapahtumia lapsiperheille Etelä-Karjalassa

23.3.2020 klo 14.30-18 Sinä olet taideteos - taidetapahtuma lapsiperheille Taavetin päiväkodilla (Koulutie 4, 54500 Taavetti) Tapahtumassa taiteillaan yhdessä tintamareskitauluja maalaamalla ja askartelemalla. Tapahtuman järjestää Luumäen kunta yhteistyössä VALO-hankkeen kanssa.

1.4.2020 klo 15-18 Taidetapahtuma lapsiperheille Ruokolahden päiväkodilla (Metsolantie 11, 56100 Ruokolahti). Tapahtumassa pääsee kokeilemaan ohjatusti videon tekemistä. Tapahtuman järjestää Ruokolahden kunta yhteistyössä VALO-hankkeen kanssa.

Molemmat tapahtumat ovat kaikille lapsiperheille avoimia, maksuttomia ja niihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa tekemään taidetta yhdessä!

Lisätietoja: Xamkin osatoteutuksen projektipäällikkö Tanja Mäkelä tanja.makela@xamk.fi 040 183 2178.

Hyvä ikääntyminen -iltapäiväkahvit Lemillä 16.3.2020

Lemillä ikäihmisiä kutsutaan kuulemaan heille suunnatuista palveluista ja toiminnasta Lemin Vanhaan Pappilaan (Toukkalantie 5, 54710 Lemi) maanantaina 16.3.2020 klo 13-15.  Tiedonvaihdon lisäksi keskiössä on kyläläisten yhdessäolo leppoisissa tunnelmissa päiväkahvien merkeissä. Ohjelmassa on myös virkistävä muisteluhetki esineiden ja valokuvien virittämänä.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille lemiläisille ikäihmisille avoin.

Lisätietoja:
Heini Maijanen, puh. 050 5954246 tai heini.maijanen@socom.fi

Tilaisuuden järjestää Helmi Hyvää elämää ikääntyneenä -hanke yhteistyössä Lemin kunnan, Eksoten ja Taipaleen seurakunnan kanssa. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa maaseudulla kotona asuvien ikäihmisten sosiaalisia kontakteja, osallisuuden ja turvallisuuden tunnetta sekä vähentää yksinäisyyttä. Hankkeen rahoitus tulee Manner-Suomen maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta (maaseuturahoitus) ja rahoituksen on myöntänyt Kaakkois-Suomen Ely-keskus. Hanketta hallinnoi Kaakkois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Oy Socom.

Tervetuloa ideapajaan pohtimaan uusia kehittämissuuntaviivoja poikien ja miesten kanssa tehtävään työhön

Ideapajassa työstämme aihetta teemoittain ja mietimme eri hankevaihtoehtoja. Mikä on sinun näkökulmasi teemoihin:

• Sosiaalisten tilanteiden pelko
• Uudet tarpeet poika- ja miestyössä: tukimuodot ja työtavat
• Nuorten miesten työllistymisnäkymät ja esteet
• Eri ikäryhmien tarpeet

Tule jakamaan ajatuksia ja ideoimaan maakunnallista kehittämistyötä!

Ilmoittautuminen 26.3.2020 mennessä https://link.webropolsurveys.com/S/92789A59CD010894

Paja on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille.

Toivoisimme, että välität uutiskirjettä eteenpäin omassa organisaatiossasi.

Yhteistyöterveisin, 
Socomilaiset.

Tilaa Socomin uutiskirje
Twitter Youtube

Kaakkois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Oy Socom
Kauppakatu 32, 2.krs, 53100 Lappeenranta, Puh. 044 748 5307

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Muuta tilaustasi    |    Avaa selaimessa