Ajankohtaista Kansa-koulu-hankkeessa

3011, 2017

Kansa-koulu-hankkeen tiedoten 3/2017

Voit lukea Kansa-koulu-hankkeen tiedotteen 3/2017 tästä linkistä.

3011, 2017

Kansa-koulu projektets meddelande 3/2017

Du kan öppna Kansa-koulu-projektets meddelande 3/2017 från denna länk.

3008, 2017

Kansa-koulu-hankkeen toiminta- ja tietomääritysten pilottien loppuraportit julkaistu

Toiminta- ja tietomääritysten käyttöönottoa pilotoi seitsemän organisaatiota. Pilotit ottivat sosiaalihuollon palvelutehtäväluokituksen mukaiset palvelutehtävät tai osan niistä käyttöönsä toiminnan jäsentämisessä ja mahdollisuuksien mukaan myös käyttämissään tietojärjestelmissä. Pilotit myös kartoittivat mm. sen, millaisia prosessikuvauksia niillä oli omasta toiminnastaan sekä käyttämänsä sosiaalihuollon asiakasasiakirjat pilottiin osallistuvien palvelutehtävien osalta. Lisäksi piloteissa otettiin käyttöön THL:n julkaisemien sosiaalihuollon asiakasasiakirjarakennemääritysten mukaisia asiakasasiakirjoja. Piloteissa on pohdittu myös esim. sosiaalihuollon asiakastietojen käyttöoikeuksia sekä sähköistä arkistonmuodostussuunnitelmaa (eAMS) ja tiedonohjaussuunnitelmaa (TOS).
Nyt on julkaistu kuuden pilotin loppuraportit liitteineen.
Tietoa piloteista ja pilottien loppuraportit löytyy sivulta ’Pilotit’.
Pilotit sivulle (avautuu uuteen välilehteen)

Pilottien loppuraportit ovat löydettävissä myös Kansa-koulu-hankkeen tietopankista.
Tietopankkiin tästä (avautuu uuteen välilehteen)

2108, 2017

Enää muutama paikka vapaana kirjaamisvalmentajien valmennuksen 2. vaiheen syksyn ryhmiin!

Kansa-koulu-hankkeen kirjaamisvalmentajien valmennuksen 2. vaiheen syksyn ryhmien vapaita paikkoja voi tiedustella Salon, Vaasan, Kotkan ja Oulun ryhmien osalta aluekoordinaattoreilta. Muut ryhmät ovat täynnä.

1508, 2017

Kirjaamisvalmentajien valmennuksen lisäryhmä Jyväskylässä on täynnä!

Suuren kysynnän vuoksi Kansa-koulu-hanke totetuttaa kirjaamisvalmentajien valmennuksen lisäryhmän syksyllä 2017 Jyväskylässä . Ryhmä on täynnä. Varasijatiedusteluissa voit olla yhteydessä aluekoordinaattori Riikka Rantaseen (riikka.rantanen@koske.fi).

2206, 2017

Kirjaamisosaamista kaikille sektoreille

Lue Liitutaulu-blogista Jyväskylän katulähetyksen asumispalveluiden kehittämispäällikkö Ville-Veikko Lampisen kirjaamisvalmentajien valmennuksen kokemuksista yksityisen palveluntuottajan näkökulmasta.