Nykytilan kartoituksen työkalun käytön tueksi järjestetään etäyhteydellä toteutettavia kyselytunteja. Kyselytunneille pyydetään ilmoittautumaan etukäteen. Ilmoittaudu kyselytunnille tästä linkistä (Ilmoittautumislomake avautuu uuteen välilehteen.)

Kyselytuntien ajankohdat ja ilmoittautumiset kyselytunneille viimeistään:

Ajankohta Ilmoittautumiset viimeistään
Ke 13.11. kello 9 – 10 ma 11.11. mennessä
Ke 11.12. kello 9 – 10 ma 9.12. mennessä

Ilmoittaudu kyselytunnille tästä linkistä (Ilmoittautumislomake avautuu uuteen välilehteen.)

Huomaa muutos! Kyselytunti pidetään Teamsilla.
Osallistu kyselytunnille tästä linkistä Microsoft Teams -sovelluksella.

Kyselytunnin varayhteyden linkki Jos tuo Teams-linkki ei toimi, kyselytunti pidetään Microsoft Lync- / Skype-sovelluksella.

Nykytilan kartoituksen työkalua ja sen täyttämistä koskevia kysymyksiä voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen kysymykset@socom.fi
Sähköpostitse tulleisiin kysymyksiin pyritään vastaamaan kahden viikon kuluessa, mutta esimerkiksi kesälomakaudella vastauksen saaminen voi kestää kauemmin.

Sähköpostitse tulleita työkalua koskevia kysymyksiä ja niiden vastauksia kootaan usein kysyttyihin kysymyksiin https://trello.com/b/dhQCS08W/ukk-nykytilan-kartoitus-tyokalu-julkinen Usein kysytyt kysymykset -palsta täydentyy vähitellen. Kannattaa tarkistaa, löytyykö vastaus kysymykseesi jo sieltä.

Nykytilan kartoituksen työkalun täyttöohjeessa on kuvattu työkalun rakennetta ja täyttämistä sarake sarakkeelta. Lisäksi täyttöohjeessa on kuvattu työkalun ja sillä kerättävien tietojen käyttötarkoituksia.
13.2.2019 päivitetty nykytilan kartoituksen työkalu ja sen täyttöohje: http://www.socom.fi/2017/03/nykytilan-kartoituksen-tyokalu-ja-sen-tayttoohje-julkaistu/

Huom. Nykytilan kartoituksen työkalun versiota 3.0 on esitelty mm. Keski-Suomen sosiaalihuollon Kanta- ja digiseminaarissa 2.4.2019. Tilaisuudesta on katsottavissa videotallenne. Työkalun esittely alkaa tallenteen kohdassa 2:08:10. Keski-Suomen sosiaalihuollon Kanta- ja digiseminaarin esitysmateriaalit ja videotallenne löytyvät Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen sivulta ’Tapahtumien materiaalit’ http://koskeverkko.fi/tapahtumien-materiaalit/. (Sivu avautuu uuteen välilehteen.)

Nykytilan kartoituksen työkalun käytöstä saa lisätietoja myös Kansa-koulu-hankkeen kevään 2017 aluekierroksen ’Sosiaalihuollon Kanta-palveluihin valmistautuminen – lainsäädäntöä, tukea ja ohjausta sote-toimijoille’ tilaisuuksien videotallenteista esityksestä ’Toiminta- ja tietomääritysten pilottien käyttämät työkalut’.

’Sosiaalihuollon Kanta-palveluihin valmistautuminen – lainsäädäntöä, tukea ja ohjausta sote-toimijoille’ tilaisuuksien videotallenteet: http://www.socom.fi/kansa-koulu/aluekierros2017/