Nykytilan kartoituksen työkalun käytön tueksi järjestetään etäyhteydellä toteutettavia kyselytunteja. Kyselytunneille pyydetään ilmoittautumaan etukäteen. Ilmoittaudu kyselytunnille tästä linkistä (Ilmoittautumislomake avautuu uuteen välilehteen.)

Kyselytuntien ajankohdat ja ilmoittautumiset kyselytunneille viimeistään:

Ajankohta Ilmoittautumiset viimeistään
To 16.5.2019 kello 14 – 15 ke 15.5. mennessä

Ilmoittaudu kyselytunnille tästä linkistä (Ilmoittautumislomake avautuu uuteen välilehteen.)

Osallistu kyselytunnille tästä linkistä Microsoft Lync- / Skype-sovelluksella.

Nykytilan kartoituksen työkalua ja sen täyttämistä koskevia kysymyksiä voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen kysymykset@socom.fi
Sähköpostitse tulleisiin kysymyksiin pyritään vastaamaan kahden viikon kuluessa, mutta esimerkiksi kesälomakaudella vastauksen saaminen voi kestää kauemmin.

Sähköpostitse tulleita työkalua koskevia kysymyksiä ja niiden vastauksia kootaan usein kysyttyihin kysymyksiin https://trello.com/b/dhQCS08W/ukk-nykytilan-kartoitus-tyokalu-julkinen Usein kysytyt kysymykset -palsta täydentyy vähitellen. Kannattaa tarkistaa, löytyykö vastaus kysymykseesi jo sieltä.

Nykytilan kartoituksen työkalun täyttöohjeessa on kuvattu työkalun rakennetta ja täyttämistä sarake sarakkeelta. Lisäksi täyttöohjeessa on kuvattu työkalun ja sillä kerättävien tietojen käyttötarkoituksia.
13.2.2019 päivitetty nykytilan kartoituksen työkalu ja sen täyttöohje: http://www.socom.fi/2017/03/nykytilan-kartoituksen-tyokalu-ja-sen-tayttoohje-julkaistu/

Huom. Nykytilan kartoituksen työkalun käytöstä saa lisätietoja Kansa-koulu II -hankkeen internetsivuilta mm. nykytilan kartoituksen työkalun täyttöohjeessa sekä kevään 2017 aluekierroksen ’Sosiaalihuollon Kanta-palveluihin valmistautuminen – lainsäädäntöä, tukea ja ohjausta sote-toimijoille’ tilaisuuksien videotallenteista esityksestä ’Toiminta- ja tietomääritysten pilottien käyttämät työkalut’.

’Sosiaalihuollon Kanta-palveluihin valmistautuminen – lainsäädäntöä, tukea ja ohjausta sote-toimijoille’ tilaisuuksien videotallenteet: http://www.socom.fi/kansa-koulu/aluekierros2017/