Maakunta- ja soteuudistuksen lainsäädännön valmistelu jatkuu. Tarkoitus on, että palveluiden järjestämisvastuu siirtyy maakuntiin 1.1.2021. Vaikka sote-uudistus ei toteutuisikaan, niin tarve uudenlaisiin palveluihin on olemassa.

Yhä laajenevassa mitassa käyttöön otetaan palvelusetelit ja valmistaudutaan henkilökohtaiseen budjettiin. Valinnanvapauden laajeneminen on iso mahdollisuus paikallisille soteyrityksille.

Muutoksen myötä myös yrityksiltä vaaditaan entistä enemmän. Ajanhermolla pysyminen, yhteistyö julkisen toimijan kanssa ja liiketoiminnan kehittäminen vaativat aikaa ja osaamista.

Tatu-hanke tuottaa mukaan sitoutuneille yrityksille ajankohtaista tietoa tulevasta uudistuksesta ja maakunnan valmistautumisesta muutokseen sekä kokoaa tietoa meneillään olevista kehittämishankkeista ja koulutusmahdollisuuksista. Tavoitteena on edesauttaa yrityksiä kehittämään omaa liiketoimintaa uudistuvassa toimintaympäristössä.

Hankkeen kesto on 1.9.2018-30.4.2019. Hanke on saanut rahoitusta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta ja sitä rahoittaa Kaakkois-Suomen ELY-keskus.

Hankkeelle haetaan jatkoa, jolloin myös mukaan voi hakeutua uusia yrityksiä. Jos sinua mietityttää yrityksesi tulevaisuus ja haluat olla mukana muutoksessa, ota yhteyttä.

Helena Puolakka, projektipäällikkö
044 7485305
helena.puolakka@socom.fi